Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, October 25, 2010

Home » , , » Nih yg aku makan masa Boss Belanja Dinner...

Nih yg aku makan masa Boss Belanja Dinner...

Ni sambungan dari Entry Dinner aku last week (baca sini)....

kalut sungguh aku tak sempat nak upload gambaq sebelum nih.. sorry ekk

Boss Jepun aku nih memang atleast 2-3 bulan sekali akan belanja kami 1 divisyen makan
so kali nih dia belanja kami makan kat sini.....

haaa kalau sapa tak tau baca Jawi kena mengeja sikit la kan ehhehe (tak pun baca entry aku nih - Tulisan Jawi)

Kami boleh pilih apa nak makan tapi dengan budget RM50 seorang...



so aku yang memang dah lama nak makan steak kat sini pun meng"order" la menu berikut...



memang sedap... sampai menjilat garfu.

Kami pun harap next time boss belanja lagi la...

itu je ler;..... jom makan jom.. (lain kali la pulak)

8 Comments this post:

Ummi Hanie said...

so yummyyy!!!
untung bdn bos blanja....:)senyum lebor sampei ke telinge ;;;

one2paii said...

restoren baktery setesen ker?haa..bijak kan gua..mengaji pandai nie gua..(puji diri sendiri, sebab lu xnk puji)

Hairil Rizal said...

Hahaha..diriku mengambil masa dekat 15 saat gak nak mengeja tulisan jawi tu...

Restoran... bikturiya?............
Oh, Victoria Station!

bspotgurl said...

alaa, ada budget RM50 ke.. ermm, takpe..at least dia nak jugak belanja korang semua.. BOSS yg baik gitu

LadyBird said...

bestnye dpt majikan camtu.. xdela mcm sesetengah majikan tu.. selagi leh potong gaji selagi tu die potong.. cuti dengan mc pun dipotong..

Kuman Chaos said...

@ummi: semua orag mood baik lepas makan tu ehheh

@one: pergh.. bila lak jadi bakteria hahaha

@hairil: itu la huruf V takde dalam jawi terpaksa la pakai BA...

Kuman Chaos said...

@bspotgurl: itu pun dah tak larat nk makan eheh

@lady:itu la alhamdullilah.. so far ok

BLADE EDGE said...

salam...

susah sikit baca perkataan jawi yg tengah tu...

restoran victoria station ke??

Related Posts with Thumbnails