Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Tuesday, October 05, 2010

Home » , » Tetiba terasa..

Tetiba terasa..

Ditengah malam yang syahdu ini tetiba terasa lapar yang amat ...

nak makan dah lewat,
nak p Nasi Kandar malas nak start kereta,
nak call Pizza Hut, tak masuk coverage lak, dah tu mana ada pizza 24jam,

nak buat maggi, malas la pulak
nak makan biskut, jap lagi kena buat air pualk,
nak makan keropok sira, kang lekat celah gigi lak gula tu...

nampaknya aku kena tahan je lak dah banyak sangat "nak" nya...

Selamat Malam...

7 Comments this post:

Pinky Pixie said...

haha. banyak sangat nak.
last2 tidur? cett.. =p

DKosongLapan said...

aduileee...inagt kan tetibe teghase pasei ape...ghupenye lapooo

Gayahspears said...

ala..besa la beb.. aku pon kadang2 lapo gak.. tapi aku cari mekdi drive thru 24jam ja :D huhu..

kakchik@ella said...

buat la milo ke ... hehe ..

diriku said...

he2..last2?tdo lg senang :)

sarah-najwan said...

kuman..xelok mkn lewat mlm..xbaik utk kesihatan..amalkan gaya hidup sihat yer..

Ummi Hanie said...

haiyohh...

nak gini tp xnak gitu ...gimana sih ?? ;p laper aja dongg

Related Posts with Thumbnails