Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, October 29, 2010

Home » , , » sample Banner for Miscellaneous Kejadian Setiap Hari...

sample Banner for Miscellaneous Kejadian Setiap Hari...

Ntah nape.. aku suka sangat ngan warna hijau rumput rumput...

so tengah syahdu-syahdu nih aku google beberapa image
pastu buat la sample banner untuk blog aku nih..

sample ajer tau...
saja test buat yg mudah jer guna PhotoScape..

font pun belasah jer semua cuma background jer lain-lain...




 personally aku suka yang pertama tu...
for now la...
tka tau la kemudian camno kan :)





Maaf kalau sebab gambaq banner nih lambat load lak blog aku nih.. sorry ekk..

Update Banner kecik

9 Comments this post:

aYaz said...

yg no 2 tu pun lawo gak..
ijau,
terasa redup je bila tgk..
hee~

Kalamhati said...

yg paling bawah cun!

Azura Ani Salaim said...

cantiknyaaaaaaaa!!! :)

fren, saya ambik banner yg kedua tu, then saya kasi jadi saiz 125x125 ya :)

No #8 Episode kedua (minggu depan)
http://azuraanisalaim.blogspot.com/2010/10/booking-list-ruang-iklan-banner-update.html

Kuman Chaos said...

@ayaz: heheh sejuk ajer mata kan...

Kuman Chaos said...

@kalam: simple je... hmmm nak kena pikir mana satu nih ehhehe

Ummi Hanie said...

cantek ! sy minat no.2 tu ;)

photoshop ke photoscape?

Kuman Chaos said...

@ummie: banyak gk yg suka no2 tu ek.. guna photscape ajer kak... senang.. ehehe

Azura Ani Salaim said...

dah ambil, hehehe, nanti next week akan diupkan ke ruang iklan free :) thanks ah kiman san, ekekeke..\



p/s: cute pula nama kuman san, mcm japanese gitu, ekekeke!

SYaMiLa said...

cantik..akak pun suka ug no.2


New Entry "Kemalangan Ngeri…ramai penumpang terkorban…"

Related Posts with Thumbnails