Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Saturday, October 02, 2010

Home » , , , , » Iklan iPhone 4 Maxis

Iklan iPhone 4 Maxis

Tengah tengok TV tadi and nampak iklan IPhone 4 Maxis yang menunjukkan technology FaceTime tu.

Nampak menakjubkan, macam best aje.

Nih yang bahaya nih.. tapi kenape ek tak guna orang Malaysia untuk iklan tu?
Maybe tak sempat kot sebabtu have to settle with readily available iklan from the manufacturer of IPhone :o)

anyway enjoy the ads.. (a short 30 seconds video)




kuman: there's another ads with a different scene shown in TV as well..

10 Comments this post:

DKosongLapan said...

Maxis tgh compete dgn Digi...... kite tengok sape menang....due2 gune advantage keluonye iPhone4 niii

NirzaShah a.k.a Shahazrin said...

memang teruja... harga dia pun menarik gak ahaks..

Kuman Chaos said...

@D08: haa dedua ada strategy tersendiri, bila la celcom nak join nih ehhhe

package tu yang tak tahan tu 2 tahun contract!!

Kuman Chaos said...

@Nirza: itu la rega menarik.. tapi tegok la terguna tak function yang babanyak tu :D

Gen2Merah said...

bestnya.. HP aku biasa2 jak. Teringin sangat nak pakai iPhone4 tu.. hihi

Kalamhati said...

menggoda keimanan tgk iphone ni..hehe
tunggu dia turun rega la..=D

sarah-najwan said...

akak punya yg biasa je..xreti yg pkai yg canggih manggih nih..jnji line clear..

Kuman Chaos said...

@gen2merah: memang teringin.. aduhai aku pun saa jer HP
Kuman "iphone 4" Entry

Kuman Chaos said...

@kalamhati: sama-sama la kita tunggu.. tapi kan bila dia turun nanti ada lagi yang best keluar.. maybe iphone 7? :D

Kuman Chaos said...

@sarah: sama la, janji bleh call & sms dah ehheh tapi ak gak try nih

Related Posts with Thumbnails