Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, October 18, 2010

Home » , , » Dah Follow or baru nak follow?

Dah Follow or baru nak follow?

Aku rasa semua orang dah tau kot pasai follower list kan..
nih aku nak share satu yang aku baru tau..
maklum la kan aku pun baru jer berblog secara mendalam nih

Aku selalu confius if dah follow ka belum sesatu blog tu..
so kengkadang aku rasa macam aku dah double follow lak (sekarang aku dah tau laa mana ada double follow)

Dah tu aku yang lambat belajar nih baru la tau satu ilmu..
rupanya kalau kita dah jadi follower,
kalau kita klik kat "FOLLOW" tu kita akan dapat screen nih


Kalau kita baru nak jadi follower blog tu kita akan dapat screen nih..




sillykan aku baru tau jer benda nih beberapa hari yang lalu.

Aku punya la takut, tkaut aku ter double follow ataupun takut nanti jadi Fraud Follower lak ehhehe \mana nak tau kan..

Its good to know.. :D ehheeh

20 Comments this post:

Robot | Sakti said...

follower takkan jadi fraud der.

hehehe :)

Merapu tapi bukan Mengampu

Afiq Bukhari said...

haha fraud follower x kena banned pun..lagi orang suka adela :D

aYaz said...

hehe...



:p

My Little Diary said...

info yg amat berguna...hehe

sarah-najwan said...

la..ingat dah tau..ki3..akak pom baru tau jugak..tapi lama sket drpd kuman..kitakan lupa.eh..dah follow ke blum sb xnmpk gmbr kitakan..yg pasti..akak da folo kuman sb nmpk gmbr yg akak punyer..

Kalamhati said...

hehe akak terawal sket la tahu dari kuman..yg penting dapat ilmu baru btul tak?..=)

Kalamhati said...

hehe akak terawal sket la tahu dari kuman..yg penting dapat ilmu baru btul tak?..=)

nurdani said...

haha
patut la dulu nak follow sesapa tapi kua image pertama tu

thanks yeah!

Encik MamaT said...

ramai sangat follower n ramai sangat yang nak di folo... kekeke.. kadang sampai konpius gak.... hehe

Gayahspears said...

hahaha.. adess.. ko baru tau ya???
xpe.. bagus jugak ko buat n3 nih.. ade yg x tau..huhu

Cik Moon said...

haha.. tu laa..kekadang nie..bila dah lama2..lupa plak..dah follow ke blom nie.. takpe... awk baru lagi.. klu salah klik pon..toksah takut2.. kita blajar dari kesilapan.. bila salah tekan.. mesti akan tau..sebabnya kan..kan..

Ummi Hanie said...

ilmu baru jua utk ku..thanx kuman ! :)

syifa said...

oh..baru je tahu..

one2paii said...

kuman kumin..cube lu tekan follow gua sebanyak 30 ratus kalinya..biau bnyk ckit follower gua..hehe..nice info bro

~SukEMakAn~ said...

saye da taw mgu lepas!
hehe~

Kuman Chaos said...

robot: mana nak taukan ehheeh
@afiq.. betul tu..

@my little: sharing is caring..

@sarah: oo dah tua lama eheheh bukan nak share ehheheh

Kuman Chaos said...

@kalam: betul tu kak daripada tak tau lebih baik tau lambat..

@nurdani:now kita tau ehheh

@Encik Mamt: itu la kengkadang ada yag dah follow kita lupa nak follow balik.. ingatkan la ek kalau ada yang terlupa

Kuman Chaos said...

@gayah: aku baru tau je...

@Moon:at least tak jadi fround kira ok la

Kuman Chaos said...

@ummi: ehhehe kita satu kapai la nampaknya

@One2paii.. hang clik kat aku dulu eheh

F33Z~Hafizah~cucuatokaji said...

nak tanye kuman...camne kuman ambik gmbar di atas ni ye..i mean ambik gmbar from web..macam dlm entry kuman ni...takkan right klik n save image kot?....

Related Posts with Thumbnails