Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Sunday, October 10, 2010

Home » , , » Blogwalking power untuk traffic...

Blogwalking power untuk traffic...

Hari sabtu lepas aku balik kampung,
kat kampung aku ada very limited internet sebabnya berukband 90% takde signal, streamyx takde line sebab orang curi line walaupun dah banyak kali ditukar.

So aku dengan tujuan itu buat la satu experiment dengan blog aku nih.

Last aku BW petang hari Jumaat 8/10 sebelum aku bertolak balik kampung, and aku punya last post around jam 5:30pm.

Untuk hari sabtu aku ada 2/3 entry yang aku scheduled kan (sure dah noticed sebab komen semua cuma di publish malam tadi)...

anyway kat bawah nih keadaan traffic aku untuk sepanjang hari sabtu...


Cuma ada 52 view dan 39 UV... so bagi aku nih dah membuktikan yang BW = power... so kena rajin-rajin la BW untuk blog yang ciput macam aku nih :o)

Terima kasih untuk regular visitor yang datang visit walaupun aku takde dan cuma baca scheduled entry dan buat komen... walaupun komen lambat dipublishkan....

terima kasih bebanyak...

Now aku dah balik kat umah aku.. BW aku pun akan resume macam biasa....
balik dari kampung dah refresh otak sikit,.. now ada 2-3 entry yang nak nak buat... so akan continue macam biasa lepas ni insyallah... :D

OH BTW.. hari nih 10/10/10 aku kena 2 kenduri.. so insyallah akan melawat jap lagi....insyallah...

and nak kena ke Gurun petang nanti.. nak recce jalan ke SMKG, wife aku kursus kat sana nanti.. :)

20 Comments this post:

Kalamhati said...

betul tu kuman..org baru mcm kita ni..BW sgt berguna..tanpa BW sapa lah kita..huuhu

sarah-najwan said...

ooooo..ptutlah smlm "xnmpk" pom kuman kat blog akak..ngeh3

Robot | Sakti said...

perghh..
tinggi tu unique.
gua 200 pom susah nak dapat.

+___+

kena selalu BW ni.hehehe


Merapu tapi bukan Mengampu

mia said...

yup..stuju..rajin bw, banyak kawan..

Nur Hawa Mohd Zin said...

enjoy and keep blogging....

one2paii said...

betul2 stuju sgt ngan lu..aik, sekolah bini hang tuh mesti dekat ngan taman gurun jaya kan..hehe

Gayahspears said...

kuman :) kita serupa :) huhu

Syamil Hafiy said...

Datang ke sini nak memberitahu bahawa anda telah di-TAG :
http://syamilhafiy.blogspot.com/2010/10/first-time-kena-tag.html

Ummi Hanie said...

ha...sah la kuman ni laki...ekekeke ade wife kann...

hmm mmg BW=power utk trafik tinggi...tp penat wooo...den ada kalany surrender gak...mmg trafik jatuh pun jatuh le..hehe

Kuman Chaos said...

@kalam: ye la kan kak.. BW. tapi kalau dah penat terpaksa rehat la ehhe

Kuman Chaos said...

@sarah: ha'ah la kak.. tak sempat eheh

Kuman Chaos said...

@robot: rajin BW ok la..kira ciput je nih

Kuman Chaos said...

@mia: rajin berjalan memang pun akan tambah kawan... macam jalan-jalan kat realilife juge le

Kuman Chaos said...

@nurhawa: insyallah selagi terdaya..

Kuman Chaos said...

@one2paii: apparently nope... aku bukan duduk Gurun sebab tu kena p "recce" jalan camno nak pegi sana.. :)

Kuman Chaos said...

@gayah: heheheh serupa tapi tak sama

Kuman Chaos said...

@syamil... aha tag lagi.. ok jap lagi aku amik

Kuman Chaos said...

@ummie: ops kantoi lak!!!betul tu kak... kalau tak larat mmg surrender.. mcm smlm.. penant so takde BW :o(

F33Z~Hafizah~cucuatokaji said...

ni soklan yg terakhirla utk arini..kuman namo marah ye feez tanye soklan ni..camne nak ambik gmbar cam kat ats tu...dlm entry kuman tu..gmbar traffic..camne nak copy paste erk..adeyyy....

yahaya said...

ada juga pelawat jgn tak ada langsung

Related Posts with Thumbnails