Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, October 27, 2010

Home » , , » syampoo expired boleh pakai lagi ka?

syampoo expired boleh pakai lagi ka?

Kalau makanan expired, sure kita dah tak makan kan..

kalau syampoo expired? boleh tak kita guna?

ada org kata boleh ..
"pakai jeee, bukannya masuk perut pun.."

logik jugak...

tapi kalau pakai alih alih luruh "mahkota" haaa sapa nak tanggungjawab?


kalau rambut tu ada insuran takpe la jugak (macam sorang pemain bola tu)

ni dah ler rambut pun sejemput... luruh pulak.. abis...

so kalau korang camne ek?
Buang ajer?
Teruskan pakai?

hmmm nak kena buat contemplation nih ehhehe

8 Comments this post:

lin said...

lin pernah pakai lotion yang expired... tak perasan beli tak tengok tarikh... ye la, ingat makanan jer yang ader expired kan..pastu naik gatal2 la kat tangan... mujur pakai untuk tangan jer... kalau tak haru gak...huhu

Kalamhati said...

amm bab rambut ni kena hati2..hehe
tak berani nak kata..better tak payah koot..beli lain..=)

~SukEMakAn~ said...

errrr
mcm mna da ley xpired ni cik kuman
lama xsyampoo ke
hehe
try pkai skali
kalu rase laen mcm ke ade bau ke
stop jela
kalu rase ragu ragu better jgn pakai
botak karang kan susah
hehe

Yatre Hayati said...

kenapa?? kuman dah guna syampoo expired ke?? aiyokk...gugur la rambut semua

Ummi Hanie said...

sesekala experiment jd botak ape salahnye...hihihi ;p

okeh2 serius . sy rasa,buang je kot itu syampu.takot2 mudarat pd kulit kpala...

suichi said...

so camne? boleh pakai ke syampu 'tua' ni? haha...

ps: sape pemain bola yg ade insuran rambut?? hehe

kobEj0rdan~ said...

haha, nice2,boleh bagi kat budak kelantan:P

cikgu isza said...

akak pernah terguna syampu yang dah xpired..
kesannya.. rambut jadi luruh..
buruk akibatnya...

Related Posts with Thumbnails