Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, October 13, 2010

Home » » Domain Free Untuk DiMenangi

Domain Free Untuk DiMenangi

free-domain3-275x300


Wahhh!!!  
Dahlia dan iHosterz bergabung tenaga menyediakan Giveaway Special: Domain Percuma untuk blogger. Memang menarik! Semestinya saya turut serta, siapa takmau barang FREE beb!
Nama Domain pilihan saya ialah : kumanx.com
Saya pilih
kumanx.com 
kerana  
mudah dan senang ditaip bila saya berBW untuk diletakkan di shoutbox blogger lain

Dahlia dan iHosterz patut menaja domain tersebut untuk saya kerana saya rasa bila kita bersedekah, rezeki akan lagi murah :o) dan ada gak nian dihati nak beli sendiri tapi tengok dulu camne GA nih.. ada rezeki insyallah... :o)

6 Comments this post:

one2paii said...

betui2 ..nnt lu wat posting pasal gua lak..interfrem muke gua bersama chemuutt gua..

Honeyvsbee said...

Teringin gak domain. .hux3. .nak letak BEE.COM ari tu nk letak kat blog nye tk boleh. .hehex. .

Kuman Chaos said...

@bee...
try la mana nak tau kan kot kot kena ehheh
@one: boleh ajer :D

Honeyvsbee said...

Bee.com dah ada org gune. .ceh. .

Kuman Chaos said...

@Bee.. try nama lain lak..

DaHLia said...

kuman...kamu L17 ya...
betul kan kamu lelaki?? hehehe

All the best ye..tunggu pengumuman keputusan hari Ahad ni di blog akak...Ada kezutan menanti peserta :D

Related Posts with Thumbnails