Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, October 04, 2010

Home » , » Selamat Berjaya Menempuh PMR 2010

Selamat Berjaya Menempuh PMR 2010

Entry ni khusus buat semua adik-adik or blogger-blogger or adik pada blogger yang akan menduduki PMR 2010 yang akan bermula esok 5 Oktober 2010 hingga 12 Oktober 2010.

Kepada guru-guru, now up to the students to "pour" out apa ynag dah diajar di dewan peperiksaan dan pada ibu-bapa yang menaruh harapan agar anak dapat menjawab dengan jayanya.. :D

Aku dulu amik SRP ajer so format dah lain segala dah lain.

Selamat Berjaya pada semua... untuk guru-guru restukanlah segala ilmu yang telah diajar kepada murid murid :o)

Terima Kasih kepada guru-guru

kuman: adik ipar aku pun PMR gak esok, tengah sedikit panik kat rumah :)

10 Comments this post:

nur said...

good luck utk adik2

ALL IN ONE

DKosongLapan said...

udah tue kite ye..... tapi lagi tue le mike Yong....mike SRP....awok PMR batch no 3...

sarah-najwan said...

semoga berjaya..ucapan utk semua calon termasuk anak2 didik saya..

p/s: akak amik SRP jgk..bukan da lama SRP ni..

Kalamhati said...

mike amik SRP jugak..hehe generasi veteran kita ni

Kuman Chaos said...

@nur: yup good luck to all :D
@D08: geng SRP la kita ekk

Kuman Chaos said...

@sarah: lagi satu geng "veteran" ehheeh

Kuman Chaos said...

@kalamhati: bukan veteran sangat cuma dah tue jer ahahaha

Ummi Hanie said...

gudluck laa sume colan2 PMR...

ohh teringat kngn PMR dolu2...hepii..:)

AngahSayang2314 said...

ohh ya selamat berjaya tapi tak lupa gak utk adik ku yg nak ambil PMR semoga berjayaaaaaaaaaa

DaHLia said...

veteran upanya kuman ni..hehee
good luck utk adik kamuuuu..
cikgu ni pun berdebar..2minggu pulun tlg calon PMR tahun ni..hope they do well in their Exam...
pasni sebuk nak menanda laks.

Related Posts with Thumbnails