Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, October 08, 2010

Home » , » Screen "Blogs I'm Following " dah berubah?

Screen "Blogs I'm Following " dah berubah?

Adakah aku sorang jer yang dapat camni?


sebelum nih kan senarai "Blogs I'm Following" nih dalam box yang kita boleh scroll kan..

tapi sekarang kenapa lak dia buat 1 list yang panjang sampai kebawah?

aku sorang ja ka yang notice or org lain pun sama? ada idea ka kenapa ek?

sejak bila?

17 Comments this post:

aYaz said...

a'ah,dah tukar jd camtu..
tah ape kes?
aku terkejut gak..
cam lebih susah je..

DKosongLapan said...

aik...awok ok jeee....... ke mike ade klik mane2 ni???

sarah-najwan said...

sejak pagi lgi gtu..up grade kot..blog yg update kat sebelah pom nmpk cam besar2..dulu2 kecik aje..hihi

Kuman Chaos said...

@ayaz: ha'ah cam susah jer.. mmg susah pun gambaq akan jadi besaq..

Kuman Chaos said...

@D08: takde lak klik kat memana pun

Kuman Chaos said...

@sarah: ye ke kak.. maknaya kira logic a tu ek..

huϟna™ said...

ehh,,husna pnye cam byase jekk.
haha

Ummi Hanie said...

aah le..teman punye pun mcm tu..

gamaknye deme tgh upgrade ke ape ke..tp yop D08 ok plak ?

musykell..musykell...

erm brape umo kome sebenonye ni?

AngahSayang2314 said...

eh ye ke kumon angah sendiri pun tak perasan lo

ai na said...

wargh!!! kenapa makin besau nie???

Kuman Chaos said...

@ummi: maybe upgrade ikut browser kot.. apa browser pakai? teman pakai Mozilla, Umuq teman ka? tue dah

Kuman Chaos said...

@huzna: apa browser pakai? tgh test theory baru eheh

Kuman Chaos said...

@angah: itu la now kena peerasan la kan ehhe

@a-na: tu yang hean tu

carr said...

tga service maintainence kuwt.
sbb 2 jd cmtu

carr said...

tga service maintainence kuwt.
sbb 2 jd cmtu

aYaz said...

ehe...hari ni dah oke,
macam asal...
:)
jgn sementara aje udah laa...
huu~

Ummi Hanie said...

sy pakai Explorer lagi ...
pakai Mozilla,bukak blog,mcm slow jek .

aah la umo kuman bape..teman pun dah tue ;p

Related Posts with Thumbnails