Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, October 11, 2010

Home » , , » Sesapa akan ke Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting ?

Sesapa akan ke Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting ?

Aku ternotice iklan nih last week lagi lupa lak nak tanya..
ada sesapa yang akan join event ni nanti?

Nampak macam best ajer tapi tak sure la if blogger ciput macam aku nih should join?
lagi pun di KL so have to pass laa.. eventhough pada hari ahad.

Ada chance ke lepas nih Nuffnang event buat kat Utara pulak :o)


Details

3 Comments this post:

SYaMiLa said...

cam tk layak je nk join sama..he3...

Irwan said...

aku ingat nak pegi arr. nak buat apperance 1st time

Irwan said...

fak komen moderesyen

http://aderberani.blogspot.com/2010/09/fak-komen-moderesyen.html

Related Posts with Thumbnails