Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, October 06, 2010

Home » , , » Keabadian Cinta: Tele Prima mesti tengok!!!

Keabadian Cinta: Tele Prima mesti tengok!!!

Semalam aku ternampak iklan untuk Tele Prima di channel Astro Prima (105) untuk cerita

KEABADIAN CINTA... 
arahan Kabir Bhatia.

Awal tahun aritu cerita nih premier kat channel Astro Citra, cuma sama yang melanggan jer dapat.

Now ada kat channel Astro Prima yang mana semua pengguna Astro dapat by default channel nih..

Kisah mengenai 3 Cinta, 3 Cerita yang ditulis oleh isteri pengarah sendiri..

Nampak macam best, aku nih lepas tengok cerita Nur Kasih arahan Khabir Bhatia nih memang tertunggu tunggu jer cerita yang dia arahkan.. dah tu ada Remy Ishak + Tiz Zaqyah lagi...

nih aku nak jiwang karat nih tengok cerita camgini

Nah tengok la sendiri Trailer dia..



Jangan lupa Ahad ini 10 Oktober, 2010. Jan 9:00PM

sinopsis kat Utusan Arkib


kuman: nak jiwang jap hari ahad nih...

11 Comments this post:

DKosongLapan said...

Sayang......Khabir Bhatia ni asei India...tapi die mengarah ceghite2 Melayu yang tinggeikan kesan apde jiwe kite macam Nur Kasih....errr....takde ke oghang kite ato oghang Malaysia yang bulih buat ceghite macam die???

MsFazlillah said...

waaa jiwang gak rupenye tuan belog ni.. hahah

MiszNoRuL said...

incik kuman,
samerlah sudah nengok premier dia dekat astro prima semalam..sambil2 duk nengok isabella tu.. hehe..harap best la kot sbb ade remy dgn tiz.. hehe

sarah-najwan said...

kalu nak tau..seme org mabuk tgk nur kasih...akak bole xlayan citer ni..pelik tul...kalu gtu..akak nk layanlah citer ni kuman..hehe

Honeyvsbee said...

Org malaysia punyer citer mcm tk bekembang pusing2 situ je. .

Honeyvsbee said...

Org malaysia punyer citer mcm tk bekembang pusing2 situ je. .

Kuman Chaos said...

@D08: tapi kalau tempatan boleh blaja dari dia memang best

Kuman Chaos said...

@Ms Fazlillah: ala jiwang krata ajer ehehhe

Kuman Chaos said...

@Norul: layan isabella gak ek? dah terpaksa layan sebab semalam kalah vote... 4 vs 1 mana bleh menang ehheeh layan gak ler isabella sikit

Kuman Chaos said...

@sarah: akak.. Nur kasih la cite yng saya bleh layan.. ehhe maybe sebab tengok watak Tiz kot.. layan kak cie nih hehe

Kuman Chaos said...

@bee... ha'ah dah itu jer makanan orang kita ehhe

Related Posts with Thumbnails