Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, October 06, 2010

Home » , , , » ehh.. Buffered Earnings aku yang pertama!!

ehh.. Buffered Earnings aku yang pertama!!

aku hari dengan selambenye bukak earnings lepas kelmarin aku lupa nak tengok tetiba aku ternampak la benda nih


terkagum la pulak... maklum la kan kali pertama mesti la kagum sekejap..
and tetiba aku kaget la pulak..

"ehh apa aku kena buat nih?"
"buat bodo?"
"or ada nak kena buat entry ka?"
"alamak..alamak... kaget kaget"

aku pun tekan la panic button..


aku p tekan buat mende? mende aku nak panic pun kan.. ntah apa-apa ehhe

dapat BE pun dah panic.. tu baru satu BE.. kalau dah berbelas-belas ratus BE.. maunya aku meletup!!


itu ler kisah aku dapat BE hari ni .. first time...
Penyuntik semangat betul ..

terima kasih semua.. terima kasih...

17 Comments this post:

Yanie J said...

wah! congrt bro.yanie tah bila dpt huhu..doa2kan la ye huhu

DKosongLapan said...

waaaa.....tahniah ....awok masih menunggu lagiii.....uhukkksss

Ummi Hanie said...

tahniah !

ari ni ari berita baik nuffnang sedunia kot! hahah

SYaMiLa said...

tahniah!!!!

nanti menyusul la tu BE yg kedua dn seterusnya...

sarah-najwan said...

thniah yer..keep on writing..

yg akak pom ciput aje jgk
dari 3 BE dah tinggal satu..td check..huhu..2 jd matered..

Kuman Chaos said...

@YanieJ: haa nanti dapat la tu pelan pelan ehhehe

Kuman Chaos said...

@D08: tunggu awok.. tunggu.. nanti akan menyusul la tu dari nuff...

Kuman Chaos said...

@Ummie: rasanya camgitu la ehhe banyak dpat berita best dari nuff ehheh

@Syamila: harap-harap la kan insyallah la tu..

@sarah: tulis macam biasa... yg metered tu kira dah tak laku ka?

carr said...

waah..tahniah..
:)
truskn berblogging

sarah-najwan said...

yg matered tu dia plus campaign..jadi totallah...yg org nak BE sb jana $$ hari2..

misz myza said...

sme la kte.. 1st time dpt BE..mmg panik.. dah la time 2 baru bgn tdo.. ahahhaa..

Kuman Chaos said...

@carr: tq for the support.. insyallah akan terus.. ehhe

Kuman Chaos said...

@sarah: oo camtu ek... thanks for the info kak.. so nak kena maintain BE la ek jgn bagi jadi ME

Kuman Chaos said...

@myza: haa tu la.. tekan la panic button eheh

Kalamhati said...

kita seghopeee...hehe

Gayahspears said...

tahniah geng~ ley banje..huhu

cikgu isza said...

masyukkk..
:)

Related Posts with Thumbnails