Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Sunday, October 03, 2010

Home » , , , » Hujan dipagi hari Sabtu

Hujan dipagi hari Sabtu

Setelah bercuti "senaman" selama  5 minggu, pagi ini aku penuh bersemangat untuk menjelajah sekitar taman rumah aku ni dengan basikal LeRun Mendova aku.

Tapi langit nampak sedikit mendung sebab lepas subuh tadi dah hujan.


Aku harap tak le hujan sebab aku dah kemaruk nak senaman berbasikal nih lama sangat dah tak berlaku perpeluhan dari berbasikal nih.

Boleh la buat dalam 10km untuk hari permulaan nih pun  kira dah cukup terer la for first day :o)

Tapi kalau hujan turun nampaknya aku kena senaman depan PC ni je la :o)
macam kat bawah nih..

(semua gambar dari internet)

2 Comments this post:

a n a s t a s y e a said...

Hujan rahmat .. =)
~anastasyea~

Ummi Hanie said...

best ujan..sejukk..

hmm sy pun da lme x berbeskal

Related Posts with Thumbnails