Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, October 01, 2010

Home » , » Aci cleaner yang effective..

Aci cleaner yang effective..

kat office aku nih ada sorang aci cleaner yang amat effective.

Dia selalu akan datang server room aku untuk kutip sampah walaupun aku dah kata yang bilik server nih jarang ada sampah.

Mungkin sense of responsibility dia memang amat tebal atau pun dia tak paham apa yang aku kata? ehhehe

Dia punya command in BM nih memang fail, hmm takkan aku nak kena belajar cakap Tamil?
tapi menarik gak kan at lease bleh la aku multilingual kan diri aku.

Sekarang aku baru jer start belajar bahasa jepun ada sesapa nak join?

Kalau ada yang nak join bleh la aku meng"entry"kan process pembelajaran aku nih.. ada? ada? takde?

berbalik pada cite aci tadi, aku pernah nampak dia kena marah dengan supervisor dia, tapi dia macam buat "dont know" ja pun hhehehe

bila kita dalam toilet, and dia nak basuh toilet tu. DIa akan berdiri depan pintu toilet tu sampai kita keluar. Bayangkan la kita baru jer lepas melaksanakan panggilan alam, keluar dari tilet, terus nampak aci tu kat depan.

Tak ke panik hehe dah le dalam toilet lelaki lak tu ahhaha

tapi skrang jarang dah jadi, sebab dia amik shift basuh toilet awal awal pagi dalam jam 7am,

ehh jam brapa dia masuk keje ek?

6 Comments this post:

DKosongLapan said...

Wahhhh...belajo nihongo..... ohaiyogozaimasu!!!...
Hajimemashite!!!watashiwa Shahril desu....
dozo yoroshiku....
awok pun tau basic jee....

DKosongLapan said...

alamak silap...udah nak masuk tenghari ni.... tak bulih le sebut ohaiyogazaimasu.... kene le sebut Konnichiwa

sarah-najwan said...

baguslah tu..keje kuat...kalu kul 7am da keje..msuk kul 6.30am kot..

Lagenda said...

uik..bagusnya aci tu wat keja!!
org yg mcm tu bagus kan..

ajim said...

oh aci tu.aku x knal.

p/s:nihongo wa omoshirokunai desu.hehe..larik..

Kuman Chaos said...

D80: weh aku baru dok belajar mengeja.. ichi ni san go roku nana hashi kyu ju haha

@sarah: itu la die naik bas keje mai keje . rajin sungguh

@lagenda: memang bagus buat keje, baik pun baik.

@ajim: errr.. dozo?

Related Posts with Thumbnails